PHM Group

PHM Group tarjoaa kiinteistöhuollon palveluita Suomessa ja Ruotsissa. PHM-konserniin kuuluvien yritysten pro forma liikevaihto on 120 miljoonaa euroa vuonna 2019 ja konserni työllistää noin 1100 henkilöä. Yritystoiminta sisältää kiinteistöhuoltoa ja sitä tukevia palveluja kuten jätekuljetuksia sekä piha-alueiden viher- ja lumitöitä.

Stella

Stella on kotona tuotettavien palveluiden markkinajohtaja, jolla on 15 vuoden kokemus alan uranuurtajana. Vuonna 2021 yhtiön liikevaihto oli noin 20 miljoonaa euroa ja se työllisti noin 1600 henkilöä.

Stellan laaja palveluvalikoima kattaa kotisiivous-, lastenhoito-, terveys-, kotihoito- ja turvapuhelinpalvelut. Stella haluaa kotona tuotettavien palveluidensa kautta helpottaa jokaisen suomalaisen arkea ja parantaa hyvinvointia.

Kreate

Kreate kuuluu Suomen johtaviin infrarakentajiin ja yhtiön keltamustissa riveissä työskentelee 370 infrarakentamisen ammattilaista. Pääkonttori sijaitsee Tuusulassa ja yhtiöllä on lisäksi toimipisteitä Tampereella, Lappeenrannassa, Joensuussa, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Oulussa ja Kouvolassa. Osakkuusyritys KFS Finland Oy:llä ja sen tytäryhtiöllä Sotkamon Porapaalu Oy:llä on lisäksi toimipiste Vantaalla. Kreate-konsernin pro forma -liikevaihto oli vuonna 2021 noin 240 miljoonaa euroa.

Kreate muodostui kolmen yrityskaupan kautta vuoden 2014 aikana, kun infrarakentamisen erikoisosaajat Fin-Seula, Kesälahden Maansiirto ja Insinööritoimisto S Rantala liittyivät osaksi kokonaisuutta. Vuonna 2017 osaksi konsernia tulivat Railtek-yhtiöt ja vuonna 2018 Varkauden Louhinta Oy:n liiketoiminta.

Kreaten arvoissa korostuvat suoraselkäisyys, mutkattomuus ja yrittäjähenkisyys. Merkittävä osa Kreaten toimihenkilöistä on myös Kreaten osaomistajia.

Yhtiö keskittyy infrarakentamisen pääurakointiin, mm. sillanrakentamisessa ja -korjaamisessa, ratarakentamisessa, väylärakentamisessa, pohja- ja betonirakentamisessa, kalliorakentamisessa sekä kiertotalous- ja ympäristöliiketoiminnassa. Lisäksi yhtiö on Suomen johtavia toimijoita vaativien geoteknisten töiden alueilla.

Infrarakentamisen markkinat ovat Suomessa vakaat ja tehokkailla toimijoilla on mahdollisuus kasvaa 6,7 mrd. euron kokonaismarkkinoiden kasvua nopeammin. Infrarakentamisen kokonaiskysyntää lisää yhdyskuntarakenteen kehittyminen ja infrastruktuurin kunnon heikkeneminen.

 

Delete

Delete Group on teollisuuden ja rakentamisen ympäristöpalveluihin keskittynyt konserni. Deleten liiketoiminta-alueita ovat teollisuuden puhdistuspalvelut, kunnostuspalvelut, purkupalvelut sekä kierrätys- ja jätteenkäsittelypalvelut. Vuonna 2012 Delete työllisti lähes 700 ympäristöpalveluiden ammattilaista ja toimi 27 toimipisteessä Suomessa, Ruotsissa sekä Liettuassa. Konsernin pro forma -liikevaihto oli noin 100 miljoonaa euroa.

Delete rakennettiin yrittäjien ja Interan yhteistyönä kolmen vuoden aikana 15 yrityskaupan kautta. Intera irtautui Deletestä elokuussa 2013, jolloin pääomistajaksi tuli tanskalainen pääomasijoitusrahasto Axcel.

Merivaara

Merivaara-konserni on intuitiivisen terveysteknologian ja teollisen muotoilun edelläkävijä ja keskittyy erityisesti leikkaussalitoimintoja tukeviin ratkaisuihin. Yhtiön ohjelmistot, laitteet ja palvelut parantavat potilasturvallisuutta ja lisäävät leikkaushoidon laatua ja tehokkuutta maailman johtavissa sairaaloissa.

Vuonna 2013 alkaneen Interan omistuksen aikana Merivaara kehittyi huippuluokan osaajaksi käyttäjälähtöisissä leikkaussalituotteissa ja -ratkaisuissa sekä laajensi kansainvälistä jakeluverkostoaan.

Merivaaran pääkonttori, valmistus ja tuotekehitys sijaitsevat Lahdessa. Yhtiöllä on oma kansainvälinen myyntiverkosto ja tytäryhtiöt Ruotsissa ja Iso-Britanniassa. Yhtiö toimii yli 120 maassa ja työllistää noin 60 henkilöä.

Mikeva

Mikeva tarjoaa laadukkaita ja turvallisia kuntoutus-, hoiva- ja asumispalveluja mielenterveyskuntoutujille, kehitysvammaisille ja vanhuksille sekä erityistukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Mikevan tärkein asiakasryhmä on kunnat.

Mikeva kasvoi Interan omistuksessa yhdeksi Suomen suurimmista yksityisistä sosiaalialan palveluntuottajista. Vuonna 2012 yhtiö operoi eri puolilla Suomea 63 palvelukotia, joissa paikkoja oli noin 1 200 asukkaalle. Mikevan liikevaihto vuonna 2011 oli noin 50 miljoonaa euroa. Yhtiö työllisti yli 1 000 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista.

Mikeva myytiin G Square Capital I -rahastolle kesäkuussa 2012.

Royal Ravintolat

Royal Ravintolat on Helsingissä toimiva ravintola-alan yrityskokonaisuus, johon kuuluu 46 yksilöllistä ravintolaa, 20 Hanko Sushi ja 7 Pizzarium -ravintolaa eri puolilla Suomea. Nämä yhdessä työllistävät noin 1000 henkilöä. Royal Ravintoloiden pro forma -liikevaihto vuonna 2017 oli yli 100 miljoonaa euroa. Yhtiö myytiin Restamaxille huhtikuussa 2018.

 

Tamtron

Tamtron Oy on suomalainen teollisuuden vaakalaitteita ja niihin liittyviä tiedonhallinnan järjestelmiä suunnitteleva ja valmistava yritys. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tampereella ja sen nykyiset päämarkkinat ovat Pohjoismaat sekä Keski- ja Itä-Eurooppa. Yhtiön tuotantolaitos sijaitsee Tampereella. Vuonna 1972 perustetun yrityksen liikevaihto vuonna 2017 oli noin 20 miljoonaa euroa ja se työllisti noin 140 henkilöä.

Trafotek

Trafotek on erikoistunut tehomuuntajien ja kuristimien suunnitteluun ja valmistukseen. Yhtiön tuotteet ovat yksilöllisesti räätälöityjä kokonaisratkaisuja asiakkaille, jotka toimivat mm. tehoelektroniikan, teollisuusautomaation, uusiutuvan energiantuotannon ja telakkateollisuuden aloilla.

Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kaarinassa, missä sillä on myös tuotantoyksikkö. Yhtiöllä on tehtaat myös Viron Raessa, Brasilian Itussa ja Kiinan Suzhoussa, missä sijaitsee myös Trafotekin Kiinan-tytäryhtiö. Myyntitoimistot sijaitsevat Saksan Bremenissä, Singaporessa sekä Yhdysvalloissa. Bremenin myyntikonttorissa on myös tuotekehityskapasiteettia.

Vuonna 2019 Trafotekin liikevaihto oli noin 50 miljoonaa euroa ja yhtiö työllisti noin 450 työntekijää.

Polarica

Polarica on Euroopan johtava luonnosta saatavien marjojen sekä riistan, kuten poron ja hirven, tuottaja. Yrityksen asiakaskuntaan Pohjoismaissa, Euroopassa ja globaalisti kuuluvat elintarviketeollisuus, suurkeittiöt ja ravintolatukkukauppiaat, vähittäiskauppa sekä lääketeollisuus.

Polarican pääkonttori sijaitsee Haaparannassa, ja yhtiöllä on tehtaita Ruotsissa, Suomessa ja Puolassa sekä hankintatoimintaa Venäjällä. Interan irtautumishetkellä 2019 yhtiön liikevaihto oli noin 80 miljoonaa euroa.