Kati Reinikainen

Liityin takaisin Interan tiimiin huhtikuussa 2022 oltuani ensin harjoittelijana puolen vuoden ajan keväällä 2019. Harjoittelun aikana tykästyin erityisesti Interan kunnianhimoiseen, mutta rentoon kulttuuriin – kaikki työskentelevät yhteisten tavoitteiden eteen ja ideoita voi sparrailla tiimiläisten kesken matalalla kynnyksellä. Lisäksi koen, että Intera tarjoaa hienon mahdollisuuden päästä kehittymään ammatillisesti osana kokenutta sijoitusammattilaisten tiimiä.

Ennen Interalle palaamista työskentelin liikkeenjohdon konsultoinnin parissa McKinsey & Companylla yhteensä puolentoista vuoden ajan keskittyen pääomasijoitustoimialaan sekä transaktioprojekteihin. Interalla minua kiinnostaa erityisesti uusien menestystarinoiden tunnistaminen ja kasvun rakentaminen yhdessä yrittäjien kanssa.

Niklas Lindbäck

Aloitin Interalla maaliskuussa 2022. Tätä ennen työskentelin liikkeenjohdon konsulttina Boston Consulting Groupilla (BCG) noin kolme vuotta, keskittyen pääasiassa pääomasijoitusalaan sekä strategiaprojekteihin. Omaan myös aiempaa työkokemusta investointipankkialalta. Pääomasijoittamisessa minua kiinnostaa ennen kaikkea uusien menestystarinoiden tunnistaminen ja kehittäminen yhdessä yrittäjien kanssa.

Ville Rantala

Toimin tällä hetkellä PHM Groupin toimitusjohtajana, aiemmin olen urallani toiminut useammassa talousjohtajan ja toimitusjohtajan tehtävässä sekä yrittäjänä. Kokemusta minulla on erityisesti valmistavasta teollisuudesta ja palvelualoilta.

2000-luvun alkupuolella työskentelin kuusi vuotta ulkomailla UPM:n palveluksessa Saksassa ja Hollannissa. Olen toiminut pörssiyhtiön talousjohtajana sekä ollut mukana hallitustyöskentelyssä Lassila & Tikanojalla, jossa vastasin myös kahdesta eri liiketoimintasegmentistä. Hallituskokemusta minulle on kertynyt omista yhtiöistäni sekä yhdestä pienemmästä pörssiyhtiöstä viimeisen kolmen vuoden ajalta. Päätoimisena yrittäjänä olen toiminut muutamia vuosia ja nyt yrittäjyys sekä toimitusjohtajuus yhdistyvät nykyisessä työssäni PHM Groupin toimitusjohtajana.

Interaan minut sitoi vuonna 2018 tehty yrityskauppa, jossa yhtiökumppanini kanssa myimme enemmistön Porvoon Huoltomiehistä Interalle. Yhteistä matkaa on kertynyt kolmisen vuotta ja se on ollut antoisaa aikaa. Koen etuoikeutena, että onnistumiseni Interan portfolioyhtiön vetäjänä toi minulle mahdollisuuden toimia neuvonantajana Interan uusimmassa rahastossa.

Odotan innolla alkanutta matkaa ja uskon sen kerryttävän jälleen uutta osaamista.

Elise Haaksluoto

Liityin Interan sijoitustiimiin syksyllä 2021. Ennen Interaa työskentelin investointipankkiirina Danske Bankissa, jossa sain toimia neuvonantajana yrityskaupoissa ja pääomamarkkinatransaktioissa Suomessa ja kansainvälisesti. Interalla minua kiinnostaa kasvun ja menestystarinoiden luominen yhdessä yrittäjien kanssa.

Andreas Holmberg

Aloitin Interalla lokakuussa 2023. Ennen Interaa työskentelin noin kymmenen vuotta Permira Advisorsilla, keskittyen teknologiavetoisiin sijoituksiin etenkin Pohjoismaissa. Olen työskennellyt sekä buyout- että growth-sijoitusten parissa. Ennen uraani pääomasijoittamisen parissa työskentelin liikkeenjohdon konsulttina BCG:llä Helsingissä sekä Kaakkois-Aasiassa.

Veera Heinonsalo

Aloitin Interalla talvella 2021. Tätä ennen työskentelin 2,5 vuotta EY:n Transaction Diligence tiimissä, jossa kerrytin monipuolista kokemusta sekä osto- että myyntipuolen financial due diligence projekteista useilta eri toimialoilta. Interalla työtehtäväni keskittyvät sijoittajaraportointiin, portfolioyhtiöiden taloudellisen kehityksen seurantaan sekä raportoinnin ja taloudellisten prosessien kehittämiseen.

Laura Sarvi

Aloitin Interalla joulukuussa 2019 toimistoassistentin tehtävissä. Olen saanut työssäni paljon uusia kokemuksia ja haasteita. Kesäkuussa 2022 siirryin hallinnon assistentiksi. Opiskelen työn ohella Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa liiketalouden tradenomiksi suuntautumisena talous ja rahoitus. Olen kiinnostunut johdon laskentatoimesta sekä sijoitustoiminnasta.

Työhöni Interalla kuuluvat tiimin ja johdon assistentin tehtävät, tapahtuma- ja matkajärjestelyt, laskutuksen ja kirjanpidon valmistelevat tehtävät sekä henkilöstöhallinnon avustavia tehtäviä. Pidän työstäni, koska se on innostavaa ja mielenkiintoista, ja saan myös käyttää luovuuttani.

Tiina Isosomppi-Tammisto

Aloitin Intera Partnersilla tammikuussa 2023 tiimiassistenttina. Avustan sijoitusammattilaisia sekä sujuvoitamme yhdessä assistenttitiimin kanssa toimiston arkea ja vastaamme erilaisten tilaisuuksien järjestelyistä.

Minulla on pitkä ja monipuolinen kokemus assistenttitehtävistä eri toimialoilta. Ennen Interalle tuloani toimin Hartwallilla toimitusjohtajan työparina, avustin johtoryhmää sekä toimin tiiminvetäjän roolissa. Sitä ennen työkentelin Borenius Asianajotoimistossa, missä avustin sekä Corporate Advisory että Real Estate partnereita ja juristeja. Toimin myös operatiivisenä esihenkilönä junior trainee -tiimille sekä olin mukana eri työryhmissä.

Viihdyn hektisessä ja energisessä työympäristössä, missä pääsee moneen mukaan sekä saa kehittää omaa osaamista. Nautin, kun pystyn omalla toiminnallani sujuvoittamaan muiden arkea ja saan asiat rullaamaan.

Matias Köykkä

Liityin Interan tiimiin vuonna 2023. Tätä ennen olen viettänyt kuusi vuotta ulkomailla, ensin opintojen parissa Hollannissa ja sittemmin investointipankkiirina J.P. Morganilla Lontoossa. Muutin takaisin Helsinkiin vuonna 2020, jolloin siirryin pääomasijoittamisen pariin Senticalle.

Aikaisempi työkokemukseni on paljolti nykyroolini tapaan keskittynyt kohdeyhtiöiden kehittämiseen, yrityskauppoihin ja rahoitusjärjestelyihin. Interalla työskentelyssä minua kiehtoo erityisesti uusien menestystarinoiden luominen, yhdessä kunnianhimoisten yrittäjien ja ammattitaitoisen sijoitustiimimme kanssa. Ajoittain vauhdikkaaseen työhön olen hakenut oppeja myös aiemmasta elämästäni autourheilun parissa.

Juhana Kallio

Uskon vahvasti kestävään kasvuun ja kansainvälistymiseen yritysten arvonluonnissa ja työssäni Interalla pääsen edistämään näitä tavoitteita yhtiöidemme strategiassa ja liiketoiminnassa. Interalla olen työskennellyt useiden palvelu- ja kuluttajasektorin yritysten (ml. Duunitori, Rantalainen, Rototec, HopLop, Kamux, Silmäasema) kanssa niiden kehittämisessä ja exiteissä.

Aloitin Interalla vuonna 2015 ja olen ollut yhtiön toimitusjohtaja vuodesta 2022. Ennen Interaa olin 12 vuotta investointipankkiirina Danske Bankissa ja Nordeassa Helsingissä sekä Goldman Sachsilla Lontoossa. Pankkiirin työssä neuvoin pääomasijoittajia, suuryrityksiä sekä yrittäjiä yhteensä kymmenissä yrityskaupoissa ja pääomamarkkinatransaktioissa.